Online booking

Måltider

Vi er stolte af at servere alle vores måltider i vores flotte og stemningsfyldte spisesal fra 1869, som kan rumme op til 150 personer. Uanset om du planlægger en skolemiddag, et kursus, et firmaarrangement eller en gruppesammenkomst, så har vi den rette menu til dig i vores charmerende omgivelser.

Morgenmad 

 

Vi tilbyder en lækker morgenbuffet, som serveres mellem kl. 8:00-9:00 i hverdagene og mellem kl. 8:00-9:30 i weekender, helligdage og ferier. Morgenmadsbuffeten kan tilkøbes i receptionen for 79 kr pr. person. Børn mellem 2-11 år spiser for halv pris til 35 kr. pr barn.

Morgenmad kan i  november, december, januar og februar på hverdage ikke bestille online, men kun efter personlig kontakt. 
Dage hvor der ikke er morgenmad, tilbyder vi ved forudbestilling en tallerken med to rundstykker, smør, ost, pålæg samt kaffe/te for 50,00kr. pr. person  

Madpakkeservice (smør selv)

Madpakker med et stykke frisk frugt og en drik kan smøres ved morgenmadsbuffeten og koster 50kr. pr. person.

Middag

Vi tilbyder skræddersyede middagsløsninger til både skoler, grupper, kurser og virksomheder. Uanset om du planlægger en hyggelig skolemiddag eller et professionelt forretningsmøde, har vi den rette menu til dig.
 

Gæstekøkken

Det er muligt at benytte gæstekøkkenet, men det er forbeholdt enkeltrejsende og familier, og kan derfor ikke anvendes af grupper/lejrskoler. Du kan læse mere om vores Gæstekøkken

Fuld pension (kun til grupper)

Morgenmad er obligatorisk for grupper og lejrskoler og indgår i gruppeprisen. Der kan derudover tilkøbes madpakker – se ovenover – og aftensmad (min. 20 pers.) fra 95 kr. pr. person, men spørg endelig for færre.
 
Gæstekøkkenet må desværre ikke anvendes af grupper/lejrskoler.