Online booking

Det at bo på vandrerhjem

 

Vigtig Information til Vores Gæster


Grupper:
Hvis man rejser mere end 10 personer sammen bliver man betragtet som en gruppe, og er underlagt grupperegler. 
 

Sengetøj:
Alle vores værelser er udstyret med dyner og hovedpuder. I har mulighed for at medbringe jeres eget sengetøj og lagen eller leje det hos os. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at bruge soveposer.

Stille Tider:
For at skabe en rolig og behagelig atmosfære for alle vores gæster, beder vi om, at der er ro på vandrerhjemmet mellem kl. 23:00 og 07:00.

Madlavning og Spisning:
Vi beder jer venligst om ikke at tilberede eller indtage mad på værelserne. I er dog mere end velkomne til at benytte vores vandrekøkken.

Ingen Rygning:
Vi gør opmærksom på, at rygning er strengt forbudt indendørs på vandrerhjemmet.

Alkohol
Alkohol og andre rusmidler må ikke medbringes på vandrerhjemmets område. Øl og vin kan dog købes i vores reception 

Fællesområder
Danhostel Aarhus byder desuden på en stor udendørsområde med blandt andet en boldbane, en hyggelig gårdhave og en smuk terrasse samt indendørs opholdsrum til jeres fornøjelse.

Afbestilling:
En booking kan afbestilles indtil kl. 12:00 tre dage før ankomst, hvor det betalte beløb vil blive tilbagebetalt – dog fratrukket et afbestillingsgebyr på  DKK 100 pr. værelse for første overnatning og DKK 50 pr. værelse, pr. dag for de efterfølgende overnatninger. Afbestillinger skal ske skriftligt med angivelse af bookingnummer enten via fax eller e-mail.

Hvis afbestillingen sker senere end kl. 12:00 middag tre dage før ankomst, returneres beløbet ikke.

Kæledyr
Det er desværre ikke tilladt at medbringe kæledyr til Danhostel Aarhus. Det vil heller ikke være tilladt at have dem til at overnatte i bilen.

 Kort med indkøbsmuligheder , seværdiheder og spisesteder.