Online booking

Oplevelser

Oplevelser og udflugtsmuligheder

Aarhus er verdens mindste storby. Samtidig er det Danmarks næststørste by og et kulturelt centrum med et væld af museer og forskellige gallerier. Universitetsbyen Aarhus er også hjemsted for 6 forskellige teatre, et musikhus og et stort kongrescenter. Hvert år i juni afholdes Northside Festival, i juli afholdes Jazz Festival, og i september kan man opleve Aarhus Festuge – en af Skandinaviens største kulturbegivenheder.
For flere begivenheder tjek Visit Aarhus.

I nærheden

Danhostel Aarhus ligger midt i Riis Skov. Fra de høje skrænter i skoven, er der en smuk udsigt over Aarhus Bugt. Skoven har desuden et godt vej- og stisystem med motionsruter. Ved skovens udmunding finder man et lille ishus. Fra vandrerhjemmet er der kort afstand til stranden, Den Permanente – en gammeldags badeanstalt som er et af byens mest populære badesteder.

Seværdigheder i Aarhus


Museer i Aarhus


Seværdigheder i omegnen

AarhusCARD
AarhusCARD tilbyder gratis entré til attraktionerne og fri bustransport med alle busser i Region Midtjylland samt lufthavnsbusser fra Aarhus og Billund.

Læs mere om AarhusCARD her. 

Bycykler
Hvert år fra april til oktober er der bycykler på de aarhusianske gader. Der skal indkastes en 20 kr. mønt i cyklen, og så kan den benyttes, så meget man ønsker. Pengene får man retur ved at stille cyklen tilbage efter samme princip som ved indkøbsvogne.